Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Ιερώνυμου με τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Συνάντηση Ιερώνυμου με τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, συναντήθηκε ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων, Κωνσταντίνος Γάτσιος. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του ιδρύματος, από την πλευρά του οποίου και ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά το κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής.

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, συναντήθηκε την Πέμπτη, ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων Κωνσταντίνος Γάτσιος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επιτυχημένη συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου με την Εκκλησία της Ελλάδος και συγκεκριμένα με το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το οποίο παρέχει εκπαιδευτικό έργο σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του ιδρύματος, από την πλευρά του οποίου και ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά το κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

Το Δίκτυο Κοινωνικής Προσφοράς ΟΠΑ έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια υπηρεσίες εκπαιδευτικής δράσης σε άπορους μαθητές και νέους ανέργους και υπηρεσίες υποστηρικτικής δράσης συμβουλευτικού χαρακτήρα σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο πρύτανης απευθυνόμενος στον αρχιεπίσκοπο του επιβεβαίωσε ότι η κοινωνική προσφορά αποτελεί βασική αξία για το ΟΠΑ, μαζί με την αριστεία, την καινοτομία και την εξωστρέφεια, και με γνώμονα αυτές τις αξίες του χαράσσει τη στρατηγική του πορεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024