Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαμαράς: Η πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει για το μισθολόγιο των ενστόλων

Σαμαράς: Η πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει για το μισθολόγιο των ενστόλων

«Η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει» για το θέμα του μισθολογίου στις Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός από τον Έβρο, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014». «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της Πατρίδας μας» πρόσθεσε.

«Η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει» για το θέμα του μισθολογίου στις Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός από τον Έβρο, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014».

«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ» δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς από τον Έβρο, όπου παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014». Τόνισε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της Πατρίδας μας».

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι «η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, από κάθε ελικόπτερο, από κάθε άρμα».

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχάρη τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας: «Η Ελλάδα της υπερηφάνειας , η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ. Στη Θράκη μας, σε όλη την Πατρίδα μας. Η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνιές της Ελλάδας μας. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις για αυτή την εξαίρετη, από κάθε πλευρά, άσκηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της Πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ, είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων».

«Η Ελλάδα παρά και πέρα από την κρίση παραμένει μια ισχυρή χώρα, χάρη στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, που βρίσκονται πάντοτε στην υπηρεσία του ανώτερου σκοπού τους που είναι η διασφάλιση της ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της χώρας, αλλά και οσάκις χρειαστεί στην υπηρεσία της διεθνούς νομιμότητας» σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του «Παρμενίωνα» εκτελέστηκαν βολές ακριβείας από άρματα μάχης Leopard-2HEL και Leopard-2A4, πυρά από αεροσκάφη F-16 της ΠΑ και επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και πυρά υποστηρίξεως από αυτοκινούμενα πυροβόλα και όλμων.

Η εθνική διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2014» διεξήχθη από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2014 σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024