Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Κυρώθηκε το πρωτόκολλο συνεργασίας με την Τουρκία σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών
Κυρώθηκε κατά πλειοψηφία, από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, το πρωτόκολλο συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας για υπηρεσίες υγείας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.
Κυρώθηκε κατά πλειοψηφία, από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, το πρωτόκολλο συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας για υπηρεσίες υγείας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.
Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας υπερψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ, ενώ όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης επιφυλάχθηκαν για την Ολομέλεια, σημειώνοντας πάντως ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς αφορά θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας και αλληλεγγύης των δύο λαών, για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.
Όλα τα κόμματα δεν παρέλειψαν, ωστόσο, να καυτηριάσουν τη στάση της Τουρκίας απέναντι στις διεθνείς συμβάσεις για την απαγόρευση πυρηνικής ενέργειας και, όπως τόνισαν, η γειτονική χώρα ούτε δέχεται έλεγχο, ούτε συμμορφώνεται με τις συστάσεις των διεθνών οργανισμών.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου