Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση 12 κτισμάτων στον καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι
Με τη συναίνεση των ίδιων των Ρομά και χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, η κατεδάφιση των 12 μη κατοικήσιμων κτισμάτων στον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι για τα οποία υπάρχει εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνσή τους έως την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.
Με τη συναίνεση των ίδιων των Ρομά και χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, η κατεδάφιση των 12 μη κατοικήσιμων κτισμάτων στον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι για τα οποία υπάρχει εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνσή τους έως την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.
Μέχρι να ολοκληρωθεί βέβαια η μεταφορά τους στην παλιά αμερικανική βάση στο όρος Πατέρα, με πρωτοβουλία του ο δήμαρχος Χαλανδρίου αναζητεί εάν υπάρχει κάποιος χώρος που θα μπορέσει να φιλοξενήσει τελικά τους Ρομά, οι οποίοι μένουν στο συγκεκριμένο καταυλισμό εδώ και 40 χρόνια. Έτσι την Τρίτη κοινή συναινέσει των Ρομά συμφωνήθηκε η αναστολή μεταφοράς στα Μέγαρα για έξι μήνες μέχρι ο δήμαρχος Χαλανδρίου να βρει έναν άλλο χώρο τον οποίο να αποδέχονται οι Ρομά για την εγκατάστασή τους.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση υποστηρίζει ότι ο οικισμός που έχει δημιουργηθεί «πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζουν οι διεθνείς συμβάσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Όταν ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση των Ρομά, θα κατεδαφιστεί ολόκληρος ο καταυλισμός -που αποτελείται από 67 κτίσματα-, προκειμένου να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τα καταπατημένα οικόπεδα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου