Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνω από 2.000 εργαζόμενοι στην εθελούσια της Alpha Bank

Πάνω από 2.000 εργαζόμενοι στην εθελούσια της Alpha Bank

Αθρόα συμμετοχή καταγράφεται στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της Alpha Bank, με τον αριθμό των εργαζομένων ήδη να ξεπερνά τις 2.000. Με την περίοδο αποδοχής των αιτήσεων να ολοκληρώνεται την προσεχή Παρασκευή, η εκτίμηση για την τελική συμμετοχή κάνει λόγο για 2.400 εργαζομένους.

Αθρόα συμμετοχή καταγράφεται στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της Alpha Bank, με τον αριθμό των εργαζομένων που έχουν δηλώσει συμμετοχή ήδη να ξεπερνά τις 2.000. Με την περίοδο αποδοχής των αιτήσεων να ολοκληρώνεται την προσεχή Παρασκευή, η εκτίμηση για την τελική συμμετοχή κάνει λόγο για 2.400 εργαζομένους.

Το πρόγραμμα εθελούσιας ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και θα διαρκούσε έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η διοίκηση της τράπεζας έδωσε άτυπη μικρή παράταση τριών ημερών για την αναγνώριση ετών σε όσους προέρχονται από θυγατρικές. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι εργαζόμενοι στην τράπεζα, οι οποίοι απασχολούνται με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, καθώς και οι έχοντες σχέση έμμισθης εντολής. Από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ρητώς εξαιρούντο οι εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.

Στη διοίκηση της Alpha Bank είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι για το μέγεθος της συμμετοχής, το οποίο κινήθηκε σε υψηλότερα, των στόχων που είχαν τεθεί, επίπεδα, γεγονός που θα συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του μισθολογικού κόστους της τράπεζας και την εφαρμογή του επιχειρησιακού της σχεδίου.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.​

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των εργασιών λιανικής τραπεζικής της Citibank στην Ελλάδα, από σήμερα ενσωματώνονται στο εργασιακό δυναμικό της Alpha Bank 800 περίπου εργαζόμενοι της Citi.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024