Σοβαρά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο Ντέγιαν Κοτούροβιτς. Ο παλιός σταρ του ΝΒΑ και της εθνικής (τότε) Γιουγκοσλαβίας και μετά της Σερβίας συνελήφθη στα Σκόπια οδηγώντας κλέμμένο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία ανακαλύφθηκε πως το όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος Σέρβος (επιχειρηματίας πλέον) είχε κλαπεί στα τέλη Αυγούστου. Ο Κοτούροβιτς (αγωνιζόμενος στη θέση του σέντερ με ύψος 2.10μ) είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης το 1995 με την (ενωμένη τότε) εθνική Γιουγκοσλαβίας, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2002 με τη Σερβία, ενώ σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, Αλμπα Βερολίνου, Βίρτους Μπολογκνάαντ και Ταού Κεράμικα, ενώ στο ΝΒΑ είχε φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς.
Έτοιμος για τη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν για τον Ολυμπιακό, αυτή της κατάκτησης της Ευρωλίγκας, δηλώνει ο Tάιλερ Ντόρσεϊ, λίγο πριν το τζάμπολ των πλέι-οφ κόντρα στη Μονακό.
Η Λάτσιο μετράει ήδη αντίστροφα ενόψει της συμμετοχής της στον τελικό του Coppa Italia ωστόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεχάσει την αποχώρηση του Χρήστο Μανδά.
Αν και αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, οι εξετάσεις του Κωνσταντίνου Καρέτσα είναι καθαρές και θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια της Γκενκ.