Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φθινοπωρινές αποδράσεις πολυτέλειας και ευεξίας στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Φθινοπωρινές αποδράσεις πολυτέλειας και ευεξίας στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, το Alkyon Resort Hotel & Spa είναι ιδανικό για μικρές φθινοπωρινές αποδράσεις από την καθημερινότητα. Συνδυάστε την πολυτελή διαμονή σας στο Alkyon Resort Hotel & Spa με την εξερεύνηση της γύρω περιοχής. Ανακαλύψτε την Αρχαία Κόρινθο, περιηγηθείτε στα μονοπάτια του κάστρου στον Ακροκόρινθο, επισκεφθείτε το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και […]

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, το Alkyon Resort Hotel & Spa είναι ιδανικό για μικρές φθινοπωρινές αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Συνδυάστε την πολυτελή διαμονή σας στο Alkyon Resort Hotel & Spa με την εξερεύνηση της γύρω περιοχής. Ανακαλύψτε την Αρχαία Κόρινθο, περιηγηθείτε στα μονοπάτια του κάστρου στον Ακροκόρινθο, επισκεφθείτε το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και ακολουθήστε το δρόμο του κρασιού από το Βραχάτι μέχρι τα γειτονικά οινοποιεία της Νεμέας.

Επίσης, χαρίστε στον εαυτό σας πολυτελή διαμονή και ολική περιποίηση ευεξίας στο υπερσύγχρονο βραβευμένο Spa Center.

Η φθινοπωρινή προσφορά περιλαμβάνει:

  • Πρόγευμα σε μπουφέ
  • Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ
  • Δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και του γυμναστηρίου
  • Για τους διαμένοντες σε Junior σουίτα, δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας και Jacuzzi

Τιμή δωματίου ανά διανυκτέρευση:

  • Μονόκλινο 75 ευρώ
  • Standard δίκλινο 95 ευρώ
  • Superior δίκλινο 115 ευρώ
  • Executive δίκλινο 130 ευρώ
  • Junior σουίτα (2 ατόμων) 170 ευρώ
  • Μεζονέτα (4 ατόμων) 160 ευρώ

Οι ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους.

Spa Center (Οκτώβριος 2014)

Προσφορά Spa «Total Relief». Αφεθείτε στη ζεστασιά της θερμής μάσκας θαλάσσιας λάσπης και απολαύστε ένα θεραπευτικό μασάζ, που καταπραΰνει τους πόνους σε πλάτη, αυχένα, μέση και χέρια. Συνεχίστε με μυοχαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια λεβάντας και κοκτέιλ θαλάσσιων συστατικών, που ανακουφίζει τα σημεία έντασης, ηρεμεί το νευρικό σύστημα και ξεκουράζει το σώμα. Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Thermal algotherapy body treatment, 60 λεπτά
  • Relax Massage, 25 λεπτά

Ειδική τιμή προσφοράς 95 ευρώ.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Hotel Resort & Spa 5 αστέρων βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ., μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας «Spa Center» του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, γυμναστήριο, κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1.100 ατόμων.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Η προνομιακή θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa, σε απόσταση μόλις μίας ώρας από την Αθήνα και 80 μέτρων από την πεντακάθαρη παραλία, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους όλες τις εποχές του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.alkyonhotel.gr
e-mail: com@alkyonhotel.gr
Alkyon Resort Hotel & Spa
Βραχάτι Κορινθίας
Τηλ. 27410 52010, 210 6425393

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024