Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz MLE 2016: Ένα οικείο SUV σε νέες περιπέτειες

Mercedes-Benz MLE 2016: Ένα οικείο SUV σε νέες περιπέτειες

Η M-Class προετοιμάζει την ανανέωσή της η οποία εκτός από τις απαραίτητες αλλαγές που θα την εναρμονίσουν με τις –πολλές- εξελίξεις στη γερμανική φίρμα, περιλαμβάνει και ένα νέο όνομα.

Η γερμανική φίρμα ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου που σήμερα γνωρίζουμε ως Μ-Class και στο οποίο θα ενσωματώσει μια σειρά εκτεταμένων αλλαγών, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ονόματος σύμφωνα με την νέα στρατηγική της.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Mercedes-Benz, τα SUV της, θα υιοθετήσουν ονόματα κατ’ αναλογία με την υπόλοιπη γκάμα της και έτσι, η νέα Μ-Class, θα υιοθετήσει τα διακριτικά MLE παραπέμποντας στη συγγένεια της με την E-Class.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες αλλαγές αναμένονται εξίσου εκτεταμένες με την τελευταία ανανέωση της E-Class, καθώς το γερμανικό SUV θα εναρμονιστεί σχεδιαστικά και τεχνολογικά με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην γκάμα των Γερμανών.

Εκτός από την «μονή» γρίλια στο μπροστινό τμήμα και τα νέα φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας, η MLE μεταβάλει προς το «ηπιότερο» και τις πλευρικές γραμμές που διατρέχουν το αμάξωμά της, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για την «χάραξη» των θόλων.

Προς το παρόν, η Mercedes-Benz δεν φαίνεται να έχει «πειράξει» τα πίσω φωτιστικά σώματα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που αναμένεται να αλλάξει.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, αναμένονται βελτιώσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση ισχύος-εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία μιας υβριδικής έκδοσης. Στην κορυφή της γκάμας, αναμένεται να βρεθεί η έκδοση MLE 400 την οποία θα εξοπλίσει ένας διπλά υπερτροφοδοτούμενος V6 χωρητικότητας 3,0 λίτρων.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024