Παπαδημούλης: Συζήτηση στη Βουλή Τσίπρα-Σαμαρά για τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ
Ενισχύοντας την αίσθηση προεκλογικού κλίματος, ο ΣΥΡΙΖΑ -διά στόματος Δημήτρη Παπαδημούλη- έριξε το πρωί της Δευτέρας το γάντι στον πρωθυπουργό, καλώντας τον να αντιπαρατεθεί με τον Αλέξη Τσίπρα για το σχέδιο που ανακοίνωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, είτε σε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, είτε σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ.
Ενισχύοντας την αίσθηση προεκλογικού κλίματος, ο ΣΥΡΙΖΑ -διά στόματος Δημήτρη Παπαδημούλη- έριξε το πρωί της Δευτέρας το γάντι στον πρωθυπουργό, καλώντας τον να αντιπαρατεθεί με τον Αλέξη Τσίπρα για το σχέδιο που ανακοίνωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.
Λίγες ημέρες μετά τα περί bank run, που υποστήριξαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ότι θα προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ εάν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, και τις κατηγορίες για το plan B του κόμματος, ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε να συζητηθεί το θέμα με σοβαρότητα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης, προκάλεσε τη ΝΔ μόλις ανοίξει η Ολομέλεια της Βουλής (την ερχόμενη εβδομάδα) να ορίσει μια προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, ώστε να υπάρξει υπεύθυνη συζήτηση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η συζήτηση θα μπορούσε να γίνει και στην τηλεόραση σε ένα ντιμπέιτ.
Ο πρωθυπουργός δεν έχει καλέσει ποτέ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συζητήσουν επί των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Απαντώντας, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης τόνισε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει αποδείξει πως δεν έχει πρόβλημα να εμφανίζεται και να συζητά στη Βουλή, πρόσθεσε πάντως ότι πρόκειται για μια πρόσκληση για το θεαθήναι.
Ο ίδιος αναρωτήθηκε ποιες ακριβώς είναι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις στελεχών για διάφορα ζητήματα που αφορούν την Οικονομία, όπως οι διαφορετικές απόψεις Δραγασάκη και Σταθάκη για το χρέος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Καθοριστικό βήμα για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα
- Μουσείο Μπενάκη: Η ελληνικότητα, η ιδέα, ο άνθρωπος
- «Η γη της ελιάς»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Κουτσούμπας για τις άρσεις ασυλίας: Από τη μία το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ και από την άλλη ο λαός χωρίς εισόδημα
- Μέριλιν Μονρόε – 24 ώρες πριν τον θάνατό της είχε υπογράψει για την παραλαβή επίπλων
- Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ομαδική αγωγή παικτών κατά της FIFA για δισεκατομμύρια ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442