«Λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΚ στην… αγγαρεία της στη Λαμία
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΚ στη Λαμία, απέναντι στην τοπική ομάδα. Η Ένωση παρουσίασε πρόβλημα στη δημιουργία, σε μία αναμέτρηση που ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΚ στη Λαμία, απέναντι στην τοπική ομάδα.
Η Ένωση παρουσίασε πρόβλημα στη δημιουργία, σε μία αναμέτρηση που ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα.
Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση που είχε η ΑΕΚ στον αποψινό φιλικό ήταν στο 47΄, όταν ο Αραβίδης βρήκε τον Μάνταλο, ο οποίος όμως πλάσαρε άτσαλα απέναντι στον Μπλάζιτς με την μπάλα να φεύγει ψηλά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.