Συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην πλατεία Ιερισσού
Συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες λάμβανε χώρα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία της Ιερισσού, με πρωτοβουλία των Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
Συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες λάμβανε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία της Ιερισσού, με πρωτοβουλία των Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
Η εκδήλωση αποτελεί σύμβολο του αγώνα των κατοίκων της περιοχής που μάχονται για ένα υγιές, φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον και έχει στόχο την οικονομική ενίσχυση του αγώνα, τονίζουν οι διοργανωτές.
Στη συναυλία παίρνουν μέρος οι: Γιάννης Αγγελάκας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου & Ματούλα Ζαμάνη, Παύλος Παυλίδης & B-MOVIES, Γιάννης Χαρούλης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή
