Τζέιμς: «Αν παίρναμε το πρωτάθλημα δεν θα έφευγα από τους Χιτ»
Ο Λεμπρόν Τζέιμς σε συνέντευξη του στο CNN, παραδέχτηκε ότι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από του Μαϊάμι Χιτ και να επιστρέψει στους Καβαλίερς, ήταν η μη κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς σε συνέντευξη του στο CNN, παραδέχτηκε ότι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από του Μαϊάμι Χιτ και να επιστρέψει στους Καβαλίερς, ήταν η μη κατάκτηση του φετινού τίτλου.
«Αν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, δε νομίζω να έφευγα. Θα ήταν αλλιώς αν διεκδικούσαμε το 4ο σερί τίτλο, αλλά δεν έγινε αυτό. Οπότε δεν έχει μεγάλη σημασία και νόημα, να μιλάμε για πράγματα που δεν έγιναν και να κάνουμε υποθέσεις», ήταν τα λόγια του Αμερικανού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442