Στους Σανς μαζί με τον αδερφό του συνεχίζει ο Ζόραν Ντράγκιτς
Ο Ζόραν Ντράγκιτς ακολούθησε το δρόμο του αδερφού του, Γκόραν, και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Φοίνιξ Σανς. Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ αποχώρησε από τη Μάλαγα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο έναντι δύο εκατ. δολαρίων.
Ο Ζόραν Ντράγκιτς ακολούθησε το δρόμο του αδερφού του, Γκόραν, και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Φοίνιξ Σανς.
Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ αποχώρησε από τη Μάλαγα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο έναντι δύο εκατ. δολαρίων.
«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και θα πρέπει να αποδείξω πως έχω θέση στο ΝΒΑ. Χαίρομαι πολύ που θα παίξω ξανά με τον αδερφό του και η παρουσία του θα με βοηθήσει σημαντικά στην προσαρμογή μου», δήλωσε σχετικά ο Σλοβένος διεθνής άσος.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.