Πρόστιμα σε Κέρκυρα και Παναιτωλικό, αναβλήθηκε του ΟΣΦΠ
Με πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τις ΠΑΕ Κέρκυρα και Παναιτωλικός, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε.
Με πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τις ΠΑΕ Κέρκυρα και Παναιτωλικός, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.
Παράλληλα, στον φυσιοθεραπευτή του ΟΦΗ, Νίκο Τσαμπουράκη, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ για το ίδιο παιχνίδι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιάννης Αγγελόπουλος (δηλώνεται ως διερμηνέας στο φύλλο αγώνα), τιμωρήθηκε με επίπληξη.
Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442