Πρόταση γάμου για κλάματα με το δαχτυλίδι στον πάτο της λίμνης
Ατυχή κατάληξη είχε μια ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε νεαρός στην κοπέλα του την ώρα που έκαναν βαρκάδα. Το δαχτυλίδι κατά λάθος κατέληξε στον πάτο της λίμνης και ο επίδοξος γαμπρός μαζί με τους φίλους του ξεκίνησαν μια αγωνιώδη προσπάθεια να το βρουν.
Ατυχή κατάληξη είχε μια ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε νεαρός άνδρας στην κοπέλα του την ώρα που έκαναν βαρκάδα. Το δαχτυλίδι κατά λάθος κατέληξε στον βυθό της λίμνης και ο επίδοξος γαμπρός μαζί με τους φίλους του ξεκίνησαν μια αγωνιώδη προσπάθεια να το βρουν.
Ο νεαρός αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην φίλη του και νόμιζε ότι τα είχε οργανώσει όλα τέλεια. Πήγαν για μια βόλτα στη λίμνη και είχε ζητήσει από τους φίλους τους να βρίσκονται στην ακτή και να κρατούν πανό με την ερώτηση «Θα με παντρευτείς;».
Όταν ο άνδρας έβγαλε το δαχτυλίδι από την τσέπη του και ήταν έτοιμος να κάνει την πρόταση, η κοπέλα του σε μία κίνηση χαράς του έσπρωξε το χέρι και το δαχτυλίδι βρέθηκε στον πάτο της λίμνης.
Αμέσως ο άνδρας άρχισε πανικόβλητος να ψάχνει στη λίμνη για να βρει το κόσμημα, με τους φίλους του ζευγαριού να βοηθούν στην αναζήτηση.
Δεν έγινε γνωστό αν τελικά βρέθηκε το δαχτυλίδι, ωστόσο το βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Τραμπ μιλάει για πιθανότητα συμφωνίας, ενώ η Τεχεράνη δεν διεξάγει «καμιά διαπραγμάτευση»
- Ουκρανία: 7 νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα
- Τι είναι τα σύννεφα φωτιάς που έκαναν την εμφάνισή τους στην Γαλλία για πρώτη φορά
- Υεμένη: Πλήγματα κατά αγωγών πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσαν οι Χούθοι
- Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις απειλούν αμάχους, εμπόριο και επισιτιστική ασφάλεια, λένε αξιωματούχοι του ΟΗΕ
- Το Ισραήλ πιθανόν διέπραξε εγκλήματα πολέμου στον Λίβανο, δηλώνει αξιωματούχος του ΟΗΕ
