Χάλκινο μετάλλιο Μάντης και Καγιαλής στα 470 της παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας
Το χάλκινο μετάλλιο στα 470 ανδρών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που φιλοξενείται στο Σανταντέρ της Ισπανίας πανηγυρίζει η ελληνική ιστιοπλοϊα. Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής με 47 βαθμούς ποινής μετά από 10 κούρσες, έφτασαν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, χαρίζοντας στην Ελλάδα ακόμη ένα «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (σ.σ. μετά τα RSX ανδρών).
Το χάλκινο μετάλλιο στα 470 ανδρών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που φιλοξενείται στο Σανταντέρ της Ισπανίας πανηγυρίζει η ελληνική ιστιοπλοϊα.
Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής με 47 βαθμούς ποινής μετά από 10 κούρσες, έφτασαν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, χαρίζοντας στην Ελλάδα ακόμη ένα «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (σ.σ. μετά τα RSX ανδρών).
Αυτό είναι δεύτερο σερί μετάλλιο για ελληνικό πλήρωμα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού ήταν τρίτο και στην περσινή διοργάνωση που διεξήχθη στο Λα Ρος της Γαλλίας.
Το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σανταντέρ κατέκτησαν οι Αυστραλοί Μπέλτσερ/Ράιαν με 25.30 βαθμούς ποινής, ενώ ακολούθησαν οι Κροάτες Φαντέλα/Μάρενιτς με 44 β.π.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League