«Εξάσφαιρος» ο ΠΑΟΚ, «Χ» του Αστέρα στην Πόλη, με το… αριστερό ο Παναθηναϊκός
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία από τις πιο εύκολες και πιο ευρείες ευρωπαϊκές νίκες της ιστορίας του στην πρεμιέρα του 11ου ομίλου του Europa League με αντίπαλο την αδύναμη όπως αποδείχτηκε, Ντιναμό Μινσκ από τη Λευκορωσία (ΠΑΟΚ - Ντιναμό Μινσκ 6-1). Σημαντικό βαθμό πήρε ο Αστέρας στην Πόλη απέναντι στην Μπεσίκτας (Μπεσίκτας - Αστέρας Τρίπολης 1-1) για τον 3ο όμιλο, στην πρεμιέρα του Europa League. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός για τον 5ο όμιλο μπήκε με το «αριστερό» στη διοργάνωση, αφού γνώρισε την ήττα με στη Λεωφόρο από την Ντιναμό Μόσχας (Παναθηναϊκός - Ντιναμό Μόσχας 1-2).
ΠΑΟΚ - Ντιναμό Μινσκ 6-1). Σημαντικό βαθμό πήρε ο Αστέρας στην Πόλη απέναντι στην Μπεσίκτας (Μπεσίκτας - Αστέρας Τρίπολης 1-1) για τον 3ο όμιλο, στην πρεμιέρα του Europa League. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός για τον 5ο όμιλο μπήκε με το «αριστερό» στη διοργάνωση, αφού γνώρισε την ήττα με στη Λεωφόρο από την Ντιναμό Μόσχας (Παναθηναϊκός - Ντιναμό Μόσχας 1-2).
&source=in.gr">
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία από τις πιο εύκολες και πιο ευρείες ευρωπαϊκές νίκες της ιστορίας του στην πρεμιέρα του 11ου ομίλου του Europa League με αντίπαλο την αδύναμη όπως αποδείχτηκε, Ντιναμό Μινσκ από τη Λευκορωσία (ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ 6-1).
Σημαντικό βαθμό πήρε ο Αστέρας στην Πόλη απέναντι στην Μπεσίκτας (Μπεσίκτας – Αστέρας Τρίπολης 1-1) για τον 3ο όμιλο, στην πρεμιέρα του Europa League.
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός για τον 5ο όμιλο μπήκε με το «αριστερό» στη διοργάνωση, αφού γνώρισε την ήττα με στη Λεωφόρο από την Ντιναμό Μόσχας (Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μόσχας 1-2).
Live Blog Live ΠΑΟ – Ντιναμό Μόσχας, Μπεσίκτας – Αστέρας και ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ
Δείτε το φωτορεπορτάζ των τριών ελληνικών αγώνων…
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες ανά όμιλο στην 1η αγωνιστική:
1ος όμιλος
1η αγωνιστική (18/09) Απόλλων Λεμεσού-Ζυρίχη 3-2 Γκλάντμπαχ-Βιγιαρεάλ 1-1
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.