Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητη γυναίκα στο Μίσιγκαν πρώτα έπιασε τον ληστή και μετά γέννησε

Ατρόμητη γυναίκα στο Μίσιγκαν πρώτα έπιασε τον ληστή και μετά γέννησε

Πραγματικά γεμάτη συγκινήσεις η ημέρα για μια έγκυο γυναίκα από το Μίσιγκαν. Όταν ένας ληστής τής έκλεψε το πορτοφόλι δεν το έβαλε κάτω, αλλά τον κυνήγησε και με λίγη βοήθεια κατάφερε να τον πιάσει. Βέβαια, η ταραχή μετά από αυτήν την περιπέτεια ήταν αρκετή και είχε ως αποτέλεσμα να εισαχθεί στο μαιευτήριο για τον τοκετό.

Πραγματικά γεμάτη συγκινήσεις η ημέρα για μια έγκυο γυναίκα από το Μίσιγκαν. Όταν ένας ληστής τής έκλεψε το πορτοφόλι, εκείνη δεν το έβαλε κάτω, αλλά τον κυνήγησε και με λίγη βοήθεια κατάφερε να τον πιάσει.

Βέβαια, η ταραχή μετά από αυτήν την περιπέτεια ήταν αρκετή και είχε ως αποτέλεσμα να εισαχθεί στο μαιευτήριο για τον τοκετό.

Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα βγήκε από το μανάβικο και άρχισε να τοποθετεί τις σακούλες με τα ψώνια στο αυτοκίνητό της. Ο ληστής που την εντόπισε φαίνεται ότι θεώρησε πως θα ήταν ένα εύκολο θύμα, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Έτσι, της έκλεψε το πορτοφόλι κι άρχισε να τρέχει. Όμως η γυναίκα δεν φάνηκε να το βάζει κάτω κι άρχισε να τον κυνηγά. Ο ληστής, μάλιστα, γύρισε και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει κάτω.

Δύο περαστικοί και μέλη της οικογένειας της γυναίκας έσπευσαν να την βοηθήσουν και να κυνηγήσουν τον ληστή. Τελικά όλοι μαζί τον έπιασαν και περίμεναν την αστυνομία για τη σύλληψη.

Η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος, αλλά το πέσιμο σε συνδυασμό με την ταραχή οδήγησε τη γυναίκα στο μαιευτήριο, όπου γέννησε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024