Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Παπαστράτος: Πιλοτική εκμηχάνιση της συγκομιδής

Την πιλοτική εφαρμογή της εκμηχάνισης της συγκομιδής και ξήρανσης των ελληνικών καπνών ανατολικού τύπου ώστε να επιτευχθεί μείωση του κόστους παραγωγής, με ταυτόχρονη αύξηση της αποδοτικότητας προς όφελος του αγρότη, χωρίς καμία μεταβολή στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, επιχειρεί η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, θυγατρική εταιρεία της Philip Morris International (PMI). Τα παραπάνω τονίστηκαν στη διάρκεια ειδικής […]

Την πιλοτική εφαρμογή της εκμηχάνισης της συγκομιδής και ξήρανσης των ελληνικών καπνών ανατολικού τύπου ώστε να επιτευχθεί μείωση του κόστους παραγωγής, με ταυτόχρονη αύξηση της αποδοτικότητας προς όφελος του αγρότη, χωρίς καμία μεταβολή στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, επιχειρεί η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, θυγατρική εταιρεία της Philip Morris International (PMI).

Τα παραπάνω τονίστηκαν στη διάρκεια ειδικής ενημερωτικής εκδήλωσης, που διοργάνωσε στην Καβάλα η ελληνική εταιρεία παραγωγής προϊόντων καπνού, με τη συμμετοχή ειδικευμένων στελεχών της Philip Morris Ελλάδας και συνεργατών της στη βόρεια Ελλάδα, για την παρουσίαση καλών αγροτικών πρακτικών που επιδιώκει, προκειμένου τα ελληνικά καπνά να διατηρήσουν την υψηλή τους ποιότητα, ενισχύοντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητά τους.

Σήμερα, η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, μετά την εξαγορά της από την PMI (το 2003), απασχολεί συνολικά 800 άτομα, συνεργάζεται με 24.000 επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και 900 προμηθευτές.

Μεταξύ άλλων, το 2013 η εταιρεία επένδυσε σε νέες υπερσύγχρονες εκτυπωτικές και κοπτικές μηχανές στο τυπογραφείο της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, το μοναδικό της Philip Morris International στην Ευρώπη και ένα από τα τρία σε ολόκληρο τον κόσμο και τη μετατροπή των αποθηκών της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ στο Αγρίνιο σε πανευρωπαϊκό logistics hub της PMI για τα καπνά ανατολικού τύπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024