Ισόπαλη η ΑΕΚ με τη Λάρισα σε φιλικό για τους… νέους
Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας της Λάρισας με την ΑΕΚ, που έγινε στο «ΑΕΛ FC Arena». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βερδού στο 41', ενώ για την Ένωση ισοφάρισε ο 17χρονος Βλαχομήτρος στο 55', με την Ένωση να χρησιμοποιεί κυρίως νεαρούς παίκτες που δεν έχουν ως σήμερα πάρει μεγάλη συμμετοχή.
Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας της Λάρισας με την ΑΕΚ, που έγινε στο «ΑΕΛ FC Arena». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βερδού στο 41′, ενώ για την Ένωση ισοφάρισε ο 17χρονος Βλαχομήτρος στο 55′.
Η Ένωση χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες, με τον Τρααϊανό Δέλλα να μένει ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.
Αντίθετα η Λάρισα αγωνίστηκε αρχικά με τους βασικούς και προηγήθηκε με πλασέ του Βερδού στο 41′, έπειτα από λάθος του Κορδέρο. Νωρίτερα, στο 27′, ο διαιτητής κακώς δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιλιγκίρη από τον Καραγκιολίδη που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα.
Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55′ με τον Βλαχομήτρο, επίσης με πλασέ, έπειτα από κλέψιμο έξω από την περιοχή της Λάρισας.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βούρας, Γροντής, Μπακάκης, Ρόβας, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Καρβουνίδης, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής
Μετά το τέλος του αγώνα ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε:
«Ήταν ένα δυνατό φιλικό με μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι ανταποκρίθηκαν όλα τα παιδιά πλήρως και ιδιαίτερα οι «πιτσιρικάδες». Είδα σήμερα εφτά παιδιά μαζί με τον Γροντή που βγαίνουν από τα «σπλάχνα» της ομάδας. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με παιδιά που βγαίνουν από την ΑΕΚ».
Για την αναβολής της πρεμιέρας της Football Leauge δήώσε: «Σίγουρα έτσι όπως πάει το πράγμα δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε και πολλά. Θα δούμε μέρα με τη μέρα τι θα συμβεί».
Live streaming: Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ. Παρακολουθήστε σε live streaming από το MEGA News στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ για τον δεύτερο προημιτελικό του LEN Champions League.
Παρακολουθήστε live τις αναμετρήσεις Αστέρας-Κηφισιά και ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος, για την 9η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League - Αναβλήθηκε το Πανσερραϊκός - Παναιτωλικό λόγω κακοκαιρίας.
Το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης «Γαλανόλευκα Αστέρια Festival by EKO» συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τον ουσιαστικό του ρόλο στην ανάπτυξη του παιδικού μπάσκετ σε κάθε γωνιά της χώρας. Το in.gr ήταν στο Ολυμπιακό Χωριό.