Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tεράστιο το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για την Alibaba

Tεράστιο το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για την Alibaba

Η Alibaba Group Holding αύξησε χθες Δευτέρα το εύρος τιμής της αρχικής δημόσιας προσφοράς που θα πραγματοποιήσει στις ΗΠΑ στα 66 έως 68 δολάρια ανά μετοχή λόγω της ισχυρής ζήτησης.  Σημειώνεται πως ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου είχε αρχικά ανακοινώσει πως η τιμή της δημόσιας προσφοράς θα κυμαινόταν μεταξύ 60 έως 66 δολαρίων ανά μετοχή.

 

Η Alibaba Group Holding αύξησε χθες Δευτέρα το εύρος τιμής της αρχικής δημόσιας προσφοράς που θα πραγματοποιήσει στις ΗΠΑ στα 66 έως 68 δολάρια ανά μετοχή λόγω της ισχυρής ζήτησης. Σημειώνεται πως ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου είχε αρχικά ανακοινώσει πως η τιμή της δημόσιας προσφοράς θα κυμαινόταν μεταξύ 60 έως 66 δολαρίων ανά μετοχή.

Στο ενημερωτικό σημείωμα που κοινοποίησε χθες προς την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) η Alibaba Group δεν αύξησε τον αριθμό των μετοχών που θα πωληθούν στο χρηματιστηριακό της «ντεμπούτο». Οι διαθέσιμες μετοχές θα είναι 320 εκατομμύρια και θα διαμορφώσουν την αποτίμηση της εταιρείας σε 21,77 δισ. δολάρια.

Η Alibaba και οι τραπεζίτες που διαχειρίζονται την προσφορά έχουν αποφασίσει να κλείσουν τα βιβλία προσφορών σήμερα Τρίτη για ορισμένους επενδυτές από τις ΗΠΑ και την Τετάρτη για επενδυτές από την Ασία και την Ευρώπη.

Η κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκίνησε χθες στο Χονγκ Κονγκ το ασιατικό σκέλος στο roadshow που πραγματοποιεί και εν συνεχεία θα κάνει παρουσιάσει στη Σιγκαπούρη.

Οι παρουσιάσει που ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη στις 8 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ολοκληρωθούν μεθαύριο Πέμπτη. Την ίδια ημέρα η Alibaba σχεδιάζει να ορίσει την τελική τιμή στις μετοχές, με τη διαπραγμάτευση των τίτλων να ξεκινά στη Νέα Υόρκη την επόμενη ημέρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024