Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Δραπέτευσε, αλλά συνελήφθη ο 19χρονος μακελάρης σχολείου στο Οχάιο
Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία στο Οχάιο για τον εντοπισμό ενός εφήβου, ο οποίος κατάφερε να δραπετεύσει από φυλακή της Πολιτείας. Ο 19χρονος Τ.Τζ.Λέιν έχει καταδικαστεί σε ισόβια επειδή πυροβόλησε και σκότωσε τρεις συμμαθητές του σε Λύκειο της περιοχής του Κλίβελαντ. Τελικά, ο νεαρός εντοπίστηκε.
Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία στο Οχάιο για τον εντοπισμό ενός εφήβου, ο οποίος κατάφερε να δραπετεύσει από φυλακή της Πολιτείας. Ο 19χρονος Τ.Τζ.Λέιν έχει καταδικαστεί σε ισόβια επειδή πυροβόλησε και σκότωσε τρεις συμμαθητές του σε Λύκειο της περιοχής του Κλίβελαντ.
Τελικά, ο νεαρός εντοπίστηκε.
Ο 19χρονος κατάφερε να δραπετεύσει μαζί με τον συγκρατούμενό του Κλίφορντ Όπεραντ, 45 ετών.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφεραν να βγουν από μια φυλακή με 1.600 κρατουμένους δεν έγιναν γνωστές.
Η αστυνομία είχε προειδοποιήσει τους κατοίκους να μην επιτρέπουν την είσοδο αγνώστων στα σπίτια τους και τους οδηγούς να μην σταματούν για πάρουν πρόσωπα που κάνουν ωτοστόπ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!