«Νοκ άουτ» για τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Τέβες
Ο Κάρλος Τέβες θ' απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουβέντους για περίπου δύο εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την Τετάρτης ότι ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση.
Ο Κάρλος Τέβες θ’ απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουβέντους για περίπου δύο εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την Τετάρτης ότι ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση.
Η πρόγνωση για τον Τέβες κάνει λόγο για διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους για 10-15 ημέρες, ενώ ο παίκτης έχει ήδη αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης.
Έτσι ο διεθνής άσος τίθεται εκτός του εντός έδρας αγώνα με την Ουντινέζε και θα είναι αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Champions League επίσης εντός έδρας με την Μάλμε αλλά και το ντέρμπι με την Μίλαν, εκτός έδρας, για την 3η αγωνιστική της Serie A.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»
- Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς θα μείνει για πάντα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια





