Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση για την επέμβαση του Παπαπέτρου εξέδωσε ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωση για την επέμβαση του Παπαπέτρου εξέδωσε ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωση μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός που γνωστοποιεί πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να καταπολεμήσει τη ρήξη των συνδεσμικών του στοιχείων. Όσον αφορά την περίοδο απουσίας του δεν αναφέρεται κάτι, ενώ στο τέλος όλη η «ερυθρόλευκη οικογένεια» του εύχεται περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στα παρκε.

Ανακοίνωση μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός που γνωστοποιεί πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να καταπολεμήσει τη ρήξη των συνδεσμικών του στοιχείων.

Όσον αφορά την περίοδο απουσίας του δεν αναφέρεται κάτι, ενώ στο τέλος όλη η «ερυθρόλευκη οικογένεια» του εύχεται περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στα παρκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον ιατρό του Ολυμπιακού Γιώργο Παπαγιαννόπουλο. Ο 20άχρονος φόργουορντ επέστρεψε το μεσημέρι στην Ελλάδα κι αμέσως πέρασε την πόρτα του χειρουργείου όπου του έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση του κατάγματος της περόνης και συρραφή των συνδεσμικών στοιχείων που είχαν υποστεί ρήξη.

Η διοίκηση, οι συμπαίκτες, το τεχνικό τιμ και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στον Ιωάννη να επανέλθει γρήγορα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024