Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ok markets : Mobile App από τα Ok! Anytime Markets

Ok markets : Mobile App από τα Ok! Anytime Markets

Η αλυσίδα καταστημάτων Ok! Anytime Markets δημιούργησε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα smart phones μετατρέποντας τα ψώνια σε μια γρήγορη, οργανωμένη και ευχάριστη διαδικασία! Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το mobile app “Ok markets” δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες των καταστημάτων Ok! Anytime markets να μπορούν να αναζητήσουν το πλησιέστερο κατάστημα που τους εξυπηρετεί, να ενημερωθούν πρώτοι […]

Η αλυσίδα καταστημάτων Ok! Anytime Markets δημιούργησε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα smart phones μετατρέποντας τα ψώνια σε μια γρήγορη, οργανωμένη και ευχάριστη διαδικασία!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το mobile app “Ok markets” δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες των καταστημάτων Ok! Anytime markets να μπορούν να αναζητήσουν το πλησιέστερο κατάστημα που τους εξυπηρετεί, να ενημερωθούν πρώτοι για όλες τις προσφορές του μήνα καθώς και να δημιουργήσουν την προσωπική τους λίστα αγορών.

Αναλυτικότερα, κατεβάζοντας την εφαρμογή είτε από το App Store είτε από Google Play ο χρήστης έχει τη δυνατότητα:

-Nα αναζητήσει το κοντινότερο κατάστημα Ok! Anytime Markets που τον εξυπηρετεί. Είναι σε θέση να επιλέξει την προβολή όλου του δικτύου καταστημάτων, με αναλυτικό χάρτη και πληροφορίες για το κάθε κατάστημα (διεύθυνση, τηλέφωνο με άμεση δυνατότητα κλήσης και ωράριο λειτουργίας). Επιπλέον, η εφαρμογή εντοπίζοντας το στίγμα του κινητού, μπορεί να προβάλει τα κοντινά καταστήματα για την άμεση διευκόλυνση του χρήστη.

-Να αναζητήσει τις προσφορές των προϊόντων της τρέχουσας περιόδου. Με την εφαρμογή αυτή ο πελάτης των καταστημάτων Ok! Anytime Markets μπορεί να ενημερώνεται για όλες τις προσφορές των προϊόντων από όπου κι αν βρίσκεται. Το φυλλάδιο των προσφορών είναι πάντα στη διάθεσή του ώστε να μη χάνει ποτέ τις ευκαιρίες που μπορεί να τον ενδιαφέρουν.

-Να δημιουργεί λίστες αγορών. Ο χρήστης έχει πλέον, μέσω της εφαρμογής, τη δυνατότητα να μπορεί να ετοιμάσει τη δική του λίστα αγορών κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο. Ειδικότερα, μπορεί να επιλέξει από έτοιμες προϊοντικές λίστες ή να μπορεί να προσθέτει και νέα προϊόντα στη δική του προσωπική λίστα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024