Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντοκουμέντο για τον αστυνομικό διοικητή της Ύδρας

Ντοκουμέντο για τον αστυνομικό διοικητή της Ύδρας

Ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν τη φιλοχουντική δράση του αστυνομικού διοικητή της Υδρας είδαν εκ νέου το φως της δημοσιότητας, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φωτογραφία στην οποία εικονίζεται ο ίδιος να χαιρετά ναζιστικά με φόντο τη σβάστικα. Πλάνα αρχείου από την κηδεία του δικτάτορα Παπαδόπουλου το 1999 δείχνουν τον εν λόγω αστυνομικό διοικητή να πυροβολεί αρκετές φορές στον αέρα.

Ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν τη φιλοχουντική δράση του αστυνομικού διοικητή της Υδρας είδαν εκ νέου το φως της δημοσιότητας, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φωτογραφία του «Έθνους της Κυριακής» στην οποία εικονίζεται ο ίδιος να χαιρετά ναζιστικά με φόντο τη σβάστικα.

Στα πλάνα της κηδείας του δικτάτορα Παπαδόπουλου το 1999, που εντοπίστηκαν στο αρχείο της εφημερίδας Τα Νέα, αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, καταγράφεται ο εν λόγω αστυνομικός διευθυντής να κρατά ένα περίστροφο, το οποίο στρέφει προς τον αέρα και πυροβολεί αρκετές φορές, τουλάχιστον οχτώ όπως ακούγεται από το βίντεο.

Εν συνεχεία δέχεται χαμογελαστός τα… συγχαρητήρια από άλλους συγκεντρωμένους φιλοχουντικούς.

Για την υπόθεση τότε διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και επεβλήθη στον εν λόγω αστυνομικό αργία έξι μηνών, ποινή την οποία εξέτισε.

Τελικά, ο αστυνομικός προήχθη και πριν από περίπου δύο χρόνια τοποθετήθηκε στη θέση του διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Υδρας, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Η ΕΛ.ΑΣ. θέλησε να τον μεταθέσει στο Μοσχάτο, αλλά ο ίδιος προσέφυγε στο διοικητικό δικαστήριο και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αναστείλει τη μετακίνησή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024