Φινάλε με 9 ακόμη μετάλλια και 2η θέση για την Ελλάδα
Με σύνολο 18 μετάλλια (5 χρυσά, 8 ασημένια, 5 χάλκινα) επιστρέφει η ελληνική κωπηλατική αποστολή από το Βίσεγκραντ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, μετά την ολοκλήρωση σήμερα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών των μικρών ηλικιών.
Με σύνολο 18 μετάλλια (5 χρυσά, 8 ασημένια, 5 χάλκινα) επιστρέφει η ελληνική κωπηλατική αποστολή από το Βίσεγκραντ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, μετά την ολοκλήρωση σήμερα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών των μικρών ηλικιών.
Στα εννέα που είχαν κατακτήσει το Σάββατο τα ελληνικά πληρώματα ήρθαν να προστεθούν εννέα ακόμη την Κυριακή. Συγκεκριμένα, τα ελληνικά «κουπιά» πανηγύρισαν την κατάκτηση 3 χρυσών, 4 ασημένιων και 2 χάλκινων μεταλλίων.
Η εθνική κατέλαβε τη 2η θέση τόσο στην γενική όσο και στις επί μέρους βαθμολογίες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος πίσω από τη Ρουμανία που για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε πολυνίκης.
Αναλυτικά τα μετάλλια της 2ης ημέρας για τα ελληνικά «κουπιά» κατέκτησαν:
ΧΡΥΣΑ
Τετράκωπος άνευ (παίδων) : Αντώνης Σ.-Βαρδάκας Κ-Νάσιος Β.-Παπαδημητρίου Χ
Τετραπλό σκιφ (παίδων): Μπαλλής Π.-Καλανταρίδης Ι.-Αρμενιάκος Κ.-Αθανασιάδης Β.
Σκιφ (νεανίδων) : Γιάννου Π.
ΑΣΗΜΕΝΙΑ
Τετραπλό σκιφ (κορασίδων): Νίκα Α-Τσιόλα Σ.-Βόντζου Α-Κοζανίτη
Δίκωπος άνευ (νεανίδων): Εμμανουηλίδου Θ.-Κυρίδου Α.
Διπλό σκιφ (νεανίδων): Ασουμανάκη Σ.-Ζέρβα Κ
Τετραπλό σκιφ (εφήβων): Ντούσκος Σ.-Πέτρου Ι.-Καλέντζης Σ.-Χαριτάκης Θ.
ΧΑΛΚΙΝΑ
Δίκωπος άνευ (παίδων) : Κουστουμπάρδης Κλ.-Μητρόπουλος Β
Οκτάκωπος (εφήβων): Μάντζιος Κ- Βλάχος Ν.-Παπασακελλαρίου Γ.-Αθανασίου Χ.- Λαδόπουλος Δ.-Λεμονάς Κ-ΧάγιαςΙ.-Προκοπίου Ι. Μπούγιας Α (πηδαλ.)
5η Θέση
Σκιφ (εφήβων) : Καλέντζης Σ.
Η γενική βαθμολογία
1. Ρουμανία 98β.
2. ΕΛΛΑΔΑ 79β.
3. Βουλγαρία 52β.
4. Σερβία 43β.
5. Τουρκία 38β.
6. ΠΓΔΜ 5β.
7. Κύπρος 3β.
8. Βοσνία/Ερζ. 1β.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442