Χρυσοχοΐδης: Συμφωνία για Πρόεδρο και εκλογές έως τον Δεκέμβριο του 2015
Πρόταση τριών σημείων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας καταθέτει με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Προκρίνει την αποσύνδεση της προεδρικής εκλογής από την πρόωρη κάλπη, τη συμφωνία των κομμάτων για διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 και την έναρξη διακομματικής συζήτησης για τις αλλαγές σε διοίκηση και κράτος.
Πρόταση τριών σημείων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας καταθέτει με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο υπουργός προκρίνει την αποσύνδεση της προεδρικής εκλογής από την πρόωρη κάλπη, τη συμφωνία των κομμάτων για διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 και την έναρξη διακομματικής συζήτησης για τις αλλαγές σε διοίκηση και κράτος.
«Δεν θα έχουμε ακόμα πολλές ευκαιρίες αν τις σκορπάμε σε σκοπιμότητες σε συνθήματα απατηλά. Κυνηγώντας 180 ή 121, ξοδεύουμε πολύτιμο μέλλον αναβιώνοντας λάθος παρελθόν. Ούτε οι μέχρι σήμερα πολλές θυσίες ούτε οι προσπάθειες και οι λίγες επιτυχίες που έχουν ξεκινήσει μπορούν έτσι να πιάσουν τόπο» καταλήγει στο άρθρο του.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα