«Αποδείχθηκε πως οι Αυστραλοί δεν έχουν αρ…», είπε ο Ντράγκιτς
Επίθεση κατά της Αυστραλίας έκανε και πάλι ο Γκόραν Ντράγκιτς, με τον 28 χρόνο Σλοβένο γκαρντ να δηλώνει με... εμφατικό τρόπο πως οι Αυστραλοί είναι δειλοί, καθώς έχασαν επίτηδες από την Ανγκόλα για να αποφύγουν την πιθανή σύγκρουση με την Αμερική στην 8αδα του Μουντομπάσκετ.
Επίθεση κατά της Αυστραλίας έκανε και πάλι ο Γκόραν Ντράγκιτς, με τον 28 χρονο Σλοβένο γκαρντ να δηλώνει με… εμφατικό τρόπο πως οι Αυστραλοί είναι δειλοί, καθώς έχασαν επίτηδες από την Ανγκόλα για να αποφύγουν την πιθανή σύγκρουση με την Αμερική στην 8αδα του Μουντομπάσκετ.
«Αποδείχθηκε πως οι Αυστραλοί δεν έχουν αρ…», είπε ο παίκτης των Σανς σε Μέσα της Σλοβενίας, σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.
Θυμίζουμε πως η ήττα της Αυστραλίας από την Ανγκόλα, σε συνδυασμό με την… αυτοκτονία της Σλοβενίας απέναντι στη Λιθουανία, στέλνει την παρέα του Ντράγκιτς πάνω στην Αμερική στους «8» της διοργάνωσης, σε περίπτωση που προκριθεί απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία.
Μετά από μία δεκαετία και 20 τίτλους συνολικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Ο Έντσο Μαρέσκα το φαβορί για τον πάγκο.
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης