Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ATHENS TECH το νέο τεχνολογικό κολέγιο

ATHENS TECH το νέο τεχνολογικό κολέγιο

Το ΒCA College, το μεγαλύτερο κολέγιο Βρετανικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και ο όμιλος Intracom ένας από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, δημιουργούν το Athens Tech College.

Το ΒCA College, το μεγαλύτερο κολέγιο Βρετανικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και ο όμιλος Intracom ένας από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, δημιουργούν το Athens Tech College.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα συνδέει άμεσα την τεχνολογία με την επιχειρηματικότητα. Τις νέες ιδέες με την πρακτική εφαρμογή τους. Τις τεχνολογικές εξελίξεις με τον κόσμο της πραγματικής οικονομίας.

Το Athens Tech College είναι ένα νέο κολλέγιο στους τομείς της τεχνολογίας, καινοτομίας και πληροφορικής, το οποίο προσφέρει πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Sheffield, ενός εκ των 10 καλυτέρων βρετανικών πανεπιστημίων.

Τα προγράμματα σπουδών που θα προσφέρονται θα είναι:
Bachelor in Computer Science (πληροφορική) και Master in Management of Business , Innovation and Technology, ενός πολύ επιτυχημένου προγράμματος του Athens Information Technology (ΑΙΤ) του ομίλου Intracom, με ευρεία απήχηση σε στελέχη επιχειρήσεων. Τον Ιανουάριο, θα προσφερθεί και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Στο Ath Tech θα προσφέρονται ολιγομελή τμήματα σπουδών, ούτως ώστε οι φοιτητές να λαμβάνουν την ποιοτικότερη δυνατή εκπαίδευση, σε έναν χώρο στην Κηφισιά που διαθέτει τα τελευταία προγράμματα λογισμικού, βιβλιοθήκες σχεδιασμένες με στόχο την προσωπική έρευνα του φοιτητή, καθώς και χώρους καινοτομίας όπου οι φοιτητές θα μπορούν να δοκιμάζουν τις ιδέες τους μέσω εκτυπωτών τριών διαστάσεων.

Όπως επισημαίνει κ. Χάρης Δασκαλάκης, γενικός διευθυντής του Ath Tech, «Το BCA, ως το παλαιότερο κολέγιο οικονομικών σπουδών, και το AIT, δημιούργημα της ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ως ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά ιδρύματα της Ευρώπης στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας και της καινοτομίας, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας τα εγκυρότερα προγράμματα σπουδών. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες συνεργασίας στον χώρο της εκπαίδευσης που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών εύρεσης νέων θέσεων στην αγορά εργασίας και για αυτό τον λόγο επιλέξαμε να προσφέρουμε συγκεκριμένες ειδικότητες με απήχηση στην αγορά εργασίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, παρέχοντας ουσιαστικά ένα πτυχίο «διαβατήριο» για εργασία σε όλο τον κόσμο».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

ΒCA College
Το ΒCA College είναι το μεγαλύτερο κολλέγιο Βρετανικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, με 44 χρόνια παρουσίας, 1,000 φοιτητές, 95 καθηγητές, και άνω των 7,500 αποφοίτων.

Το BCA ήταν το πρώτο κολλέγιο στην Ελλάδα που εισήγαγε σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και στα ναυτιλιακά , και το πρώτο διεθνές κολλέγιο με παραρτήματα στην Ρώμη και στην Γενεύη. Σήμερα, 44 χρόνια μετά, το ΒCA εισάγει νέες ειδικότητες και πρωτοπορεί με νέες συνεργασίες, ένα νέο επιχειρηματικό συμβούλιο με τις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, και προγράμματα σπουδών με άμεση σύνδεση και απήχηση στην αγορά εργασίας.

Όμιλος Intracom
Ένας από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, με δραστηριότητες στους τομείς των Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων, Συστημάτων Πληροφορικής, Αμυντικών Ηλεκτρονικών Συστημάτων, Παροχής Υπηρεσιών Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet, και των Κατασκευών.

Εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1990, και με 35-ετή ισχυρή παρουσία, στην ελληνική και διεθνή αγορά, αποτελείται από 5 θυγατρικές και συμμετοχές σε 27 χώρες. Αριθμεί συνολικά 4.800 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 1.300 εργάζονται στο εξωτερικό.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024