Πλεόνασμα 12 δισ. ευρώ στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της ΕΕ
Πλεόνασμα 12 δισ. ευρώ κατέγραψε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 28 στο δεύτερο τρίμηνο 2014, έναντι πλεονάσματος 25,2 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο 2014.
Πλεόνασμα 12 δισ. ευρώ κατέγραψε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 28 στο δεύτερο τρίμηνο 2014, έναντι πλεονάσματος 25,2 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο 2014.
Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή η Eurostat κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014, σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2014, το ισοζύγιο των αγαθών παρουσίασε έλλειμμα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ το πλεόνασμα του ισοζυγίου υπηρεσιών αυξήθηκε στα 47,6 δισ. ευρώ.
Το έλλειμμα του ισοζυγίου εισοδημάτων αυξήθηκε στα 11,9 δισ. ευρώ, όπως και το έλλειμμα του ισοζυγίου συναλλαγών στις μεταφορές που ανήλθε σε 22,3 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το αβέβαιο εξάμηνο του ελληνικού τουρισμού – Το στοίχημα της χρονιάς
- «Φθινοπωρινού τύπου» η κακοκαιρία της Παρασκευής – Από Δευτέρα πάλι ζέστη
- Ισραήλ – Ελλάδα 93-84 παρ. (77-77 κ.α.): Ήττα στην παράταση για την Εφήβων, στην πρεμιέρα του Eurobasket U18
- Τραγωδία στη Λαμία – 24χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του
- Οι κίνδυνοι για τον παγκόσμιο πληθωρισμό, σύμφωνα με έκθεση της JP Morgan
- Ο εύλογος λόγος που το Netflix ήθελε να αποσύρει το «Michael Jackson: The Verdict»
