Στα… δύσκολα ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League πόλο
Στη Ρώμη διενεργήθηκε η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League πόλο, όπου θα συμμετάσχει και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν στον Α΄ όμιλο και, όπως και πέρυσι, έχουν το μειονέκτημα ότι θα κυνηγήσουν ένα από τα δύο «εισιτήρια» για το φάιναλ-σιξ, αφού στο ίδιο γκρουπ βρίσκεται η -κάτοχος του τίτλου- Μπαρτσελονέτα, η οποία ως «οικοδέσποινα» της τελικής φάσης προκρίνεται ανεξάρτητα από την κατάταξή της.
Στη Ρώμη διενεργήθηκε η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League πόλο, όπου θα συμμετάσχει και ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν στον Α΄ όμιλο και, όπως και πέρυσι, έχουν το μειονέκτημα ότι θα κυνηγήσουν ένα από τα δύο «εισιτήρια» για το φάιναλ-σιξ, αφού στο ίδιο γκρουπ βρίσκεται η -κάτοχος του τίτλου- Μπαρτσελονέτα, η οποία ως «οικοδέσποινα» της τελικής φάσης προκρίνεται ανεξάρτητα από την κατάταξή της.
Στον ίδιο όμιλο κληρώθηκαν επίσης η ιταλική Μπρέσια και η ουγγρική Έγκερ, ενώ θα προστεθούν και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά, όπου βεβαίως μετέχουν «μεγαθήρια», όπως η ιταλική Προ Ρέκο, η κροατική Πριμόριε Ριέκα και οι σερβικές Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς και Ερυθρός Αστέρας.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της φάσης των ομίλων έχουν ως εξής:
1η αγωνιστική: 29 Νοεμβρίου 2014 2η αγωνιστική: 17 Δεκεμβρίου 2014 3η αγωνιστική: 14 Ιανουαρίου 2015 4η αγωνιστική: 28 Ιανουαρίου 2015 5η αγωνιστική: 11 Φεβρουαρίου 2015 6η αγωνιστική: 4 Μαρτίου 2015 7η αγωνιστική: 25 Μαρτίου 2015 8η αγωνιστική: 8 Απριλίου 2015 9η αγωνιστική: 18 Απριλίου 2015 10η αγωνιστική: 2 Μαΐου 2015 Φάιναλ-σιξ: 28-30 Μαΐου 2015, Βαρκελόνη
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό απο τη Βαλένθια και δήλωσε ικανοποιημένος με την πορεία του Παναθηναϊκού συνολικά την τελευταία τριετία...
Μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός «ξέσπασε» στη Μύκονο Betsson (99-75) και έκανε το 1-0 στην πρεμιέρα της προημιτελικής φάσης της Stoiximan GBL.
Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με διετή αναστολή επιβλήθηκε στον Κάρλικ Τζόουνς της Παρτιζάν, για τη συμμετοχή του σε επεισόδιο στο Βελιγράδι πριν από ένα χρόνο.