Στο 10,2% η ανεργία στη Γαλλία στο β΄ τρίμηνο 2014
Στο 10,2% ανήλθε η ανεργία στη Γαλλία στο δεύτερο τρίμηνο του 2014, από 10,1% στο πρώτο τρίμηνο 2014, ανερχόμενη στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών.
Στο 10,2% ανήλθε η ανεργία στη Γαλλία στο δεύτερο τρίμηνο του 2014, από 10,1% στο πρώτο τρίμηνο 2014, ανερχόμενη στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών.
Ο αριθμός των αιτούντων θέση εργασίας στην Γαλλία διαμορφώθηκε τον Ιούλιο στους 3.424.400.
Τον Ιούνιο, η στατιστική υπηρεσία Insee προέβλεπε ότι η ανεργία στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 θα διαμορφωνόταν στο επίπεδο του 10,2%, καθώς η γαλλική οικονομία δεν κατόρθωσε να αναπτυχθεί στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου 2014.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες ο ΟΟΣΑ η ανεργία στην Γαλλία από το 8% το 2007 ανήλθε στο 9.9% το 2013 για να κινηθεί φέτος σε υψηλότερα επίπεδα. Σημειώνεται πως το 2000 η ανεργία στη Γαλλία ήταν στο 10,3% σε επίπεδα που αναμένεται να αναρριχηθεί και το 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή
- Η Fed μέσα από τις δηλώσεις του Κέβιν Γουόρς
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ σκοτώνεται σε ισραηλινή επίθεση
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social