Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος, επιστρέφει στο Λιμάνι ως σκάουτερ, με την Ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον πρώην χαφ της ομάδας, ο οποίος θα… σκανάρει την Λατινική Αμερική ώστε να ανακαλύψει ταλέντα για τον Ολυμπιακό.

Έτσι, ξεπεράστηκε η όποια παρεξήγηση υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές μετά τη φυγή του παίκτη από την ομάδα πριν από μερικά χρόνια.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ένταξη του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας με χρέη scouting για τη Λατινική Αμερική.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και διευθετήθηκε η εκκρεμότητα που υπήρχε ανάμεσα στον Σύλλογο και τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με τα παραπάνω, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήξερα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ξανά μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο για όλη την αγάπη που μου δίνει κι ελπίζω να συνεργαστώ και να βοηθήσω την ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο, εκτός γηπέδου αυτή τη φορά.

Είμαι πολύ ευγνώμων στον Πρόεδρο. Ξέραμε ότι αν καθόμασταν έστω 5 λεπτά να μιλήσουμε οι δυο μας, το πρόβλημα θα λυνόταν, γιατί και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τον τρόπο που μου φέρθηκε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ