Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Με καταιγίδα ξύπνησε η Θεσσαλονική, φθινοπωρινό σκηνικό σε όλη τη χώρα
Με καταρρακτώδη βροχή ξύπνησε σήμερα η Θεσσαλονίκη, καθώς το κύμα κακοκαιρίας, διέρχεται από τα δυτικά την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, κινούμενο ανατολικά, προς τη Θράκη. Οι έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με συνέπεια να πλημμυρίσουν δρόμοι, υπόγεια καταστήματα και αποθήκες, ενώ από τις ξαφνικές καταιγίδες άρχισαν να παρατηρούνται και ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες.
Με καταρρακτώδη βροχή ξύπνησε σήμερα η Θεσσαλονίκη, καθώς το κύμα κακοκαιρίας, διέρχεται από τα δυτικά την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, κινούμενο ανατολικά, προς τη Θράκη.
Το βράδυ κύλισε ομαλά στην πόλη, ενώ πιθανά προβλήματα από την πρωινή καταιγίδα θα διαπιστωθούν με το άνοιγμα των καταστημάτων και της αγοράς.
Οι έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με συνέπεια να πλημμυρίσουν δρόμοι, υπόγεια καταστήματα και αποθήκες, ενώ από τις ξαφνικές καταιγίδες άρχισαν να παρατηρούνται και ζημίες σε αγροτικές καλλιέργειες.
Οι βροχοπτώσεις ήταν εντονότερες στην Καστοριά, την Κοζάνη και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, στην Ημαθία, αλλά και στον κάμπο Γιαννιτσών, όπου στην Κρύα Βρύση και σε άλλους οικισμούς με χαμηλό υψόμετρο πλημμύρισαν δρόμοι, αποθήκες, κ.α. αγροτικές – κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, αλλά και καλλιέργειες με δημητριακά, βαμβάκια, αμπέλια, κ.α.
Σε ορεινά χωριά της Πίνδου, στον νομό Γρεβενών, η ορατότητα είναι περιορισμένη, λόγω της ομίχλης και η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 10 βαθμούς Κελσίου.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου