Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ήμασταν σοβαροί» είπε ο Κατσικάρης

«Ήμασταν σοβαροί» είπε ο Κατσικάρης

Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τη Σενεγάλη οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάρης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε όμως ότι το συγκεκριμένο ματς τελειώσε και πρέπει πλέον να σκεπτούν τις Φιλιππίνες.

Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τη Σενεγάλη οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε όμως ότι το συγκεκριμένο ματς τελειώσε και πρέπει πλέον να σκεπτούν τις Φιλιππίνες.

«Το πιο σημαντικό για μας σήμερα ήταν να αρχίσουμε με συγκέντρωση το τουρνουά. Είχαμε εστιάσει σε δύο κομμάτια, πρώτα στην άμυνα για να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους να έχουν χώρο και στη συνέχεια στον έλεγχο των ριμπάουντ. Είχαμε και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, από τα οποία πήραμε πόντους. Ήμασταν σοβαροί κι αυτό ήταν το κλειδί. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και αναζητήσαμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Από τη στιγμή που ξεφύγαμε είχαμε τον έλεγχο απέναντι στη Σενεγάλη, που είναι αθλητική ομάδα, αλλά της λείπει εμπειρία», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τις Φιλιππίνες, είπε: «Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά αυτό το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάμε τώρα τις Φιλιππίνες, που είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα όπως έδειξε απέναντι στην Κροατία. Ακόμη κι αν βρίσκονται πίσω με μεγάλη διαφορά, συνεχίζουν να παίζουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους».

Το μουστάκι του Βασιλειάδη!

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε: «Πήγαμε πολύ καλά στο κομμάτι της άμυνας κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα εμείς δεν υποτιμούμε κανέναν, είδαμε τι πήγε να γίνει σήμερα στο παιχνίδι της Κροατίας. Είμαστε εδώ για να τους σεβαστούμε όλους μα πάνω από όλα τους εαυτούς μας».

Μετά τους 17 πόντους ο Κώστας Καϊμακόγλου δήλωσε: «Το αντίπαλο τεσσάρι έδινε βοήθειες μέσα και έτσι εγώ είχα όλο το χώρο για να σουτάρω. Δεν σημαίνει κάτι αυτό ούτε καταφέραμε τίποτα. Χρειάζεται σοβαρότητα και αυτό το στοιχείο θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και κόντρα στις Φιλιππίνες».

Τέλος ο Κώστας Βασιλειάδης σημείωσε: «Το μουστάκι είναι για γούρι, έτσι ξεκινάω πάντα. Νομίζω ότι παίξαμε καλά, βγάλαμε τα στοιχεία που θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει συνέχεια αύριο και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024