Ο Πάρις Γεμουχίδης (Ο.Α Γλυφάδας) και η Αγνή Στεφάνου (Α.Ο.Α Φιλοθέης) κατέκτησαν τους τίτλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ο.Α Θεσσαλονίκης. Στους τελικούς, ο Γεμουχίδης νίκησε με 6-2, 6-3 τον Τάσο Παυλή (Ο.Α Θεσσαλονίκης) και η Στεφάνου την Ασπασία Αυγέρη (Α.Ο.Α Ηλιούπολης) με 5-7, 6-1, 7-5.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.