Οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Φωκικό, της Καλλιθέας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, της Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου και του Ηρακλή με τη Λαμία, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της Α' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί τις τρεις επόμενες ημέρες.
Οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Φωκικό, της Καλλιθέας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, της Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου και του Ηρακλή με τη Λαμία, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της Α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί τις τρεις επόμενες ημέρες.
Στη συγκεκριμένη φάση θα λάβουν μέρος οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ και, μετά από διπλούς αγώνες, θα προκύψουν οι 14 που θα προστεθούν στις 18 της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να διεξαχθεί η Β’ φάση της διοργάνωσης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΠΕΜΠΤΗ
17:00 Παναχαϊκή-Πανηλειακός
19:00 Χανιά-Άλιμος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18:00 Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας
18:00 Αχαρναϊκός-Φωστήρας
18:00 Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης
18:00 Ηρακλής-Λαμία
20:00 ΑΕΚ-Φωκικός
ΣΑΒΒΑΤΟ
18:00 Πιερικός-Τύρναβος
18:00 Ερμιονίδα-Παναιγιάλειος
20:00 Ηρακλής Ψαχνών-Επισκοπή
20:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Εθνικός Γαζώρου
Δευτέρα
21:30 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου
Σημείωση: Εχουν ματαιωθεί τα παιχνίδια Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης και Δόξα Δράμας-Ζάκυνθος
Ο Μάρκο Νίκολιτς φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπεσίκτας ενώ δυνατά παίζει και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τους Τούρκους.
Το Galaxy–Houston Dynamo αποτέλεσε το πρώτο επαγγελματικό αθλητικό γεγονός που προβλήθηκε διεθνώς με παραγωγή βασισμένη αποκλειστικά σε iPhone 17 Pro, ανοίγοντας νέα εποχή στη sports broadcasting βιομηχανία