Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ψεύδη και ανακρίβειες», η απάντηση ΠΑΟ στην ΕΠΟ

«Ψεύδη και ανακρίβειες», η απάντηση ΠΑΟ στην ΕΠΟ

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΕΠΟ που εκδόθηκε το βράδυ της Τρίτης και με την οποία η Ομοσπονδία προσπάθησε να... δικαιολογηθεί για όσα την κατηγόρησε, το πρωί, ο πρόεδρος των «πράσινων», Γιάννης Αλαφούζος. Έτσι, η «πράσινη» ΠΑΕ συνέχισε την κόντρα, χαρακτηρίζοντας «σκόπιμα εσφαλμένη και προσβλητική» την ανακοίνωση της ΕΠΟ και ξεκαθαρίζει πως θα κινηθεί νομικά για τα «ψεύδη και τις ανακρίβειες» που ειπώθηκαν.

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΕΠΟ που εκδόθηκε το βράδυ της Τρίτης και με την οποία η Ομοσπονδία προσπάθησε να… δικαιολογηθεί για όσα την κατηγόρησε, το πρωί, ο πρόεδρος των «πράσινων», Γιάννης Αλαφούζος. Έτσι, η «πράσινη» ΠΑΕ συνέχισε την κόντρα, χαρακτηρίζοντας «σκόπιμα εσφαλμένη και προσβλητική» την ανακοίνωση της ΕΠΟ και ξεκαθαρίζει πως θα κινηθεί νομικά για τα «ψεύδη και τις ανακρίβειες» που ειπώθηκαν.

Αναλυτικά η νέα θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Δυστυχώς τα επικαλούμενα από την ΕΠΟ περί αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ την περσινή χρονιά ομοιάζουν ολίγον με… κινέζικα και πάντως δεν αναλογούν ως περιεχόμενο ανακοινώσεως στο φορέα που είναι υπεύθυνος της αδειοδότησης και οφείλει να γνωρίζει και να κατονομάζει ορθά όργανα, διαδικασίες και διατάξεις, που ο ίδιος έχει θεσμοθετήσει.

Εντός του ανωτέρω ισχύοντος πλαισίου έλαβε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ άδεια συμμετοχής από την αρμόδια Επιτροπή Εφέσεων, ανεξάρτητη σύμφωνα με την ΕΠΟ, και όχι από κάποια επιτροπή δικαστών.

Εν συνεχεία, πράγματι η UEFA έκρινε ότι δεν δικαιούμαστε συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μόνον, απόφαση την οποία σεβαστήκαμε πλήρως και δεν προσβάλαμε.

Η συμμετοχή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συνεπώς στο εγχώριο Πρωτάθλημα ήταν απολύτως νόμιμη και η εξασφάλιση συμμετοχής της ομάδας μας στην προκριματική φάση του Champions League οφείλεται αποκλειστικώς και μόνον στις αγωνιστικές προσπάθειες και επιτυχίες της ομάδας μας και του τεχνικού επιτελείου, παρά τις -γνωστές στο φίλαθλο κόσμο- αντίξοες συνθήκες.

Είναι δυστυχώς λυπηρό ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσπαθεί, ανεπιτυχώς βέβαια, να υποβαθμίσει την καθ’ολα επιτυχημένη αγωνιστική πορεία μας με υπονοούμενα. Εξίσου γνωστό είναι εξάλλου στο φίλαθλο κόσμο, ότι χάρες στον Παναθηναϊκό δεν γίνονται!

Εν όψει των ανωτέρω, θεωρούμε την ανακοίνωση της ΕΠΟ ως σκόπιμα εσφαλμένη και προσβλητική για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, περιέχουσα πλήθος ανακριβειών και ψευδών μέσα σε λίγες μόνο γραμμές και θα εξετασθούν οι νομικές ενέργειες, εκτός κι εάν ο συντάκτης αυτής της προσβλητικής ανακοινώσεως, επιθυμεί να δηλώσει… απώλεια μνήμης.

Υ.Γ. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η αξία του κ. Ντάλας, αλλά διατυπώθηκε έντονος προβληματισμός για την έκταση του εποπτικού ρόλου και τους όρους της παροχής υπηρεσιών που του ανέθεσε η ΕΠΟ. Στα περί διαιτησίας… η κρίση στο φίλαθλο κόσμο!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024