Δεν προπονήθηκαν Μποτία και Αφελάι στον Ολυμπιακό
Πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι Ιμπραΐμ Αφελάι και Αλφρέδο Μποτία τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι Ιμπραΐμ Αφελάι και Αλφρέδο Μποτία τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκαν σήμερα, όπως και ο Νταβίντ Φουστέρ, έκαναν ατομικό πρόγραμμα κι έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβουν τον αγώνα για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης εστίασε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης, αλλά και με μπάλα. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στις 09:00.
Πήρε τον Πλέγα από την Παναχαϊκή
Τον Κωνσταντίνο Πλέγα, ένα από τα νέα μεγάλα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, απέκτησε ο Ολυμπιακός από την Παναχαϊκή, αλλά ο νεαρός θα παραμείνει, ως δανεικός για ένα χρόνο, στην ομάδα της Αχαϊας.
Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι για τον Πλέγα είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός, αλλά οι «πράσινοι» δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442