Ανδρέας Ψυχάρης: Γιατί όχι και Μεϊμαράκης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Tο όνομα του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, έριξε στο τραπέζι της προεδρολογίας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ψυχάρης, προκαλώντας νέο γύρο συζητήσεων σχετικά με το πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση.
Tο όνομα του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, έριξε στο τραπέζι της προεδρολογίας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ψυχάρης, προκαλώντας νέο γύρο συζητήσεων σχετικά με το πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση.
Μιλώντας στο Mega, o κ. Ψυχάρης δήλωσε πως ο κ. Μεϊμαράκης θα ήταν ένας ιδανικός υποψήφιος στηρίζοντας την άποψή του αυτή στο γεγονός ότι εξελέγη πρόεδρος του Κοινοβουλίου με ευρεία πλειοψηφία.
«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει αποδείξει πως έχει διαχειριστεί τη Βουλή με συναίνεση και με σεβασμό προς τα υπόλοιπα κόμματα» είπε ο κ. Ψυχάρης και πρόσθεσε ότι ο νυν πρόεδρος της Βουλής μπορεί να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των 180 βουλευτών.
Ο ίδιος τόνισε πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μπορούσε να λειτουργήσει ως Πρόεδρος και σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε όμως ότι θα ακολουθήσει την όποια πρόταση κάνει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής