Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X6 M 2015: Οι νέες περιπέτειες ενός οικείου και πανίσχυρου είδους

BMW X6 M 2015: Οι νέες περιπέτειες ενός οικείου και πανίσχυρου είδους

Οι Βαυαροί γράφουν το νέο, Μ κεφάλαιο στην ιστορία του μοντέλου που έθεσε τις βάσεις για την κατηγορία των coupe-SUV και το οποίο, στην κορυφαία έκδοσή του υπόσχεται να είναι ισχυρότερο από ποτέ.

Έχοντας ήδη αποκαλύψει, από τις αρχές του καλοκαιριού την νέα γενιά της Χ6, η BMW, επικεντρώνεται πλέον, στην ισχυρότερη έκδοση του εμβληματικού coupe SUV με την υπογραφή της M Division.

Όπως άλλωστε και η νέα γένια του μοντέλου, η νέα Χ6 M δεν απομακρύνεται οπτικά από τον οικείο εαυτό της, ενσωματώνοντας τις αλλαγές της νέας γενιάς, αλλά και ορισμένα χαρακτηριστικά τα οποία θα αναλάβουν να τη διαφοροποιήσουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Σε αυτά συγκαταλέγονται η «ξαναγραμμένη» γρίλια με την υπογραφή της Μ, οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και τα πιο αεροδυναμικά σχεδιασμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι χαρακτηριστικές ζάντες πίσω από τις οποίες διακρίνονται τα αναβαθμισμένα φρένα, το spoiler στη θύρα του πορτ μπαγκάζ καθώς και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στα σπλάχνα της Χ6 Μ αναμένεται να παραμείνει ο οικείος twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων, ωστόσο χάρη σε μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων και στο όνομα της εξέλιξης αναμένεται να προσφέρει περισσότερη ισχύ, ξεπερνώντας τους 560 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024