Πέμπτη 02 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
Τροπική καταιγίδα έγινε ο Κριστόμπαλ κοντά στις Μπαχάμες

Τροπική καταιγίδα έγινε ο Κριστόμπαλ κοντά στις Μπαχάμες

Σε τροπική καταιγίδα αναβαθμίστηκε το σύστημα κακοκαιρίας που έχει ήδη φέρει ισχυρές βροχές στο Πουέρτο Ρίκο και κινείται με κατεύθυνση προς τα βόρεια - βορειοδυτικά. Επόμενος σταθμός του Κριστόμπαλ, του τέταρτου συστήματος τροπικής κακοκαιρίας στην περιοχή φέτος, είναι οι Μπαχάμες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Σε τροπική καταιγίδα αναβαθμίστηκε το σύστημα κακοκαιρίας που έχει ήδη φέρει ισχυρές βροχές στο Πουέρτο Ρίκο και κινείται με κατεύθυνση προς τα βόρεια – βορειοδυτικά.

Επόμενος σταθμός του Κριστόμπαλ, του τέταρτου συστήματος τροπικής κακοκαιρίας στην περιοχή φέτος, είναι οι Μπαχάμες.

Ο Κριστόμπαλ είχε σχηματιστεί το Σάββατο στα νησιά Τερκς και Τέικος. Έχει ήδη φέρει ισχυρή βροχόπτωση στο Πουέρτο Ρίκο και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Την Κυριακή, οπότε και το Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων τον αναβάθμισε σε τροπική καταιγίδα, είχε ταχύτητα ανέμων 55 χλμ/ώρα και κινείτο με ταχύτητα 15 χλμ/ώρα.

Στο Πουέρτο Ρίκο, οι άνεμοι είχαν ρίξει δέντρα και είχαν προκαλέσει διακοπές ρεύματος αλλά και προβλήματα στην υδροδότηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000
Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Ιουλίου 2026
Cookies