Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέτριος πάλι ο ΠΑΟΚ, έφυγε με βαθμό η Καλλονή

Μέτριος πάλι ο ΠΑΟΚ, έφυγε με βαθμό η Καλλονή

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καλλονή για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην -άδεια λόγω τιμωρίας- Τούμπα. Η ΑΕΛΚ προηγήθηκε με τον Καμαρά στο 64΄, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε στο 74΄ με τον Περέιρα, ο οποίος αποβλήθηκε στο 87΄. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα και οι νησιώτες, λόγω αποβολής του Μπαρέρα στις καθυστερήσεις.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καλλονή για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην -άδεια λόγω τιμωρίας- Τούμπα.

Η ΑΕΛΚ προηγήθηκε με τον Καμαρά στο 64΄, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε στο 74΄ με τον Περέιρα, ο οποίος αποβλήθηκε στο 87΄. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα και οι νησιώτες, λόγω αποβολής του Μπαρέρα στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο πρώτο δεκάλεπτο να πετύχει ένα γκολ, χωρίς να τα καταφέρει, και στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή του. Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν ξανά στροφές για ένα πεντάλεπτο μετά το ημίωρο, χωρίς να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, ενώ πίεσαν και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς αποτέλεσμα.

Αντίθετα, η Καλλονή προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και κατάφερε σε μια από αυτές, στο 64΄, να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Λεοζίνιο «τροφοδότησε» τον Καμαρά και αυτός «νίκησε» τον Γλύκο και «έγραψε» το 0-1.

Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 74΄ με τον Περέιρα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Χογκ μετά το γύρισμα του Μακ (1-1). Το σκορ δεν άλλαξε ως τη λήξη, ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Ο Περέιρα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 87΄ για χτύπημα εκτός φάσης στον Λεοζίνιο, ενώ ο Μπαρέρα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κόκκινες: Περέιρα (87΄) – Μπαρέρα (+90΄, δεύτερη κίτρινη)
Κίτρινες: Σπυρόπουλος, Βίτορ – Μπαρέρα, Κεϊτά, Λεοζίνιο

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης (68΄ Μαντούρο), Τζιόλης (77΄ Ρατς), Μάρτενς (55΄ Σαββίδης), Περέιρα, Μακ, Κουλούρης.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης):
Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Βαλιός, Γιορέντε, Καλτσάς (Γιώργου), Μπαρέρα, Καμαρά (81΄ Κύπρου), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χωριανόπουλος (58΄ Κεϊτά).

* Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024