Ανοικτό το ενδεχόμενο τροποποιήσεων στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο
Μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης διευκρίνισαν ότι ο υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου είναι ανοικτός στο διάλογο για το ενδεχόμενο τροποποιήσεων στο νομοσχέδιο και πως μελετά τις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί.
Μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης διευκρίνισαν ότι ο υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου είναι ανοικτός στο διάλογο για το ενδεχόμενο τροποποιήσεων στο νομοσχέδιο και πως μελετά τις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί.
Παράλληλα, οι ίδιοι παράγοντες τόνισαν πως πριν εκφρασθούν απόψεις και θέσεις επί των διατάξεων του νομοσχεδίου είναι σκόπιμο να μελετηθούν όλα τα άρθρα του με την δέουσα προσοχή.
Ανέφεραν, δε, ότι η διατύπωση θέσεων επί του περιεχομένου του νομοσχεδίου να μην στηρίζεται σε ακούσματα ή προφορική μεταφορά του περιεχομένου του, αλλά να γίνονται μετά από μελέτη όλων των άρθρων του επίμαχου νομοσχεδίου.
Σε κάθε περίπτωση, παρατήρησαν ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου είναι ανοικτός στον διάλογο μέχρι την ημέρα συζήτησης του επίμαχου νομοσχεδίου στην Βουλή, αλλά ακόμα και κατά την ημέρα συζήτησής του.
Οι ίδιοι παράγοντες σημείωσαν ότι ήδη ο κ. Αθανασίου μελετά τις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί και αν χρειαστεί θα κάνει τις αναγκαίες τροποποίησεις στο περιεχόμενο του νομοσχεδίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κώστας Γρεβενίτης: Νέες μαρτυρίες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση – Η κόντρα για τα χωράφια – Τι λέει ο γιος του
- Και η επόμενη μέρα;
- Super League: ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο (pic)
- «Κοιμάται;»: Πολύ βαρετές οι δίκες για τον Κάνιε Γουέστ
- Επέστρεψε εντυπωσιακά ο Τέιτουμ μετά από 10 μήνες και οδήγησε τους Σέλτικς στη νίκη (120-100, vids)
- Σύρος: Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι – Δύο σκάφη κάηκαν ολοσχερώς


