«Διπλό» της Λεβερκούζεν επί της Ντόρτμουντ, γκέλα η Σάλκε
Δικαιώνοντας όσους τη θεωρούν μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν νίκησε εκτός έδρας τη Ντόρτμουντ με 2-0, δείχνοντας από την πρεμιέρα τα "δόντια" της. Με γκολ του Σεφέροβιτς η Άιντραχτ ξεκίνησε «με το δεξί» τις υποχρεώσεις της για την φετινή Bundesliga, αφού νίκησε 1-0 την Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα. Από την άλλη πλευρά η Χοφενχάιμ επικράτησε με 2-0 της Αουγκσμπουργκ. Όσον αφορά τη Σάλκε, μετά τον αποκλεισμό σοκ από την πρώτη φάση του Κυπέλλου από ομάδα της Β κατηγορίας, ηττήθηκε και στην πρεμιέρα με 2-1 από το Ανόβερο.
Δικαιώνοντας όσους τη θεωρούν μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν νίκησε εκτός έδρας τη Ντόρτμουντ με 2-0, δείχνοντας από την πρεμιέρα τα «δόντια» της.
Η παρουσία του Ρότζερ Σμιντ στον πάγκο της, έχει ήδη αποδώσει καρπούς με τρεις νίκες σε ισάριθμες επίσημες διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League) και τον δημιουργό της εκπληκτικής Σάλτσμπουργκ να δίνει τα διαπιστευτήριά του. Βασικός με τη Ντόρτμουντ ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μπήκε στο 80ο λεπτό στη θέση του Τσαλχάνογλου, για να βοηθήσει τη Λεβερκούζεν να κρατήσει τη μεγάλη νίκη.
Ιστορία έγραψε ο σκόρερ, Καρίμ Μπελαραμπί, σημειώνοντας το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα. Ο 24χρονος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, εννέα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του παιχνιδιού!
Εως τώρα το ρεκόρ του πιο γρήγορου γκολ μοιράζονταν τρεις παίκτες με 11 δευτερόλεπτα:
2003 Πολ Φράιερ (Μπούχουμ vs Μόναχο 1860) 2002 Ουλφ Κίρστεν (Λεβερκούζεν vs Καϊζερσλάουτερν) 1998 Τζιοβάνε Ελμπερ (Μπάγερν vs Αμβγούργο)
Με γκολ του Σεφέροβιτς η Άιντραχτ ξεκίνησε «με το δεξί» τις υποχρεώσεις της για την φετινή Bundesliga, αφού νίκησε 1-0 την Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα. Από την άλλη πλευρά η Χοφενχάιμ επικράτησε με 2-0 της Αουγκσμπουργκ.
Όσον αφορά τη Σάλκε, μετά τον αποκλεισμό σοκ από την πρώτη φάση του Κυπέλλου από ομάδα της Β κατηγορίας, ηττήθηκε και στην πρεμιέρα με 2-1 από το Ανόβερο.
Τέλος στο 2-2 έμειναν Χέρτα και Βέρντερ, ενώ 0-0 ήρθε η Κολονία με το Αμβούργο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.