Ορίστηκαν οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, που ξεκινάει το Σάββατο με τρεις αγώνες. Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος θα είναι ο άρχοντας στον αγώνα Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ, Δημήτρης Θάνος θα σφυρίξει το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, όσον αφορά το ΠΑΟΚ-Καλλονή ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης.
Ορίστηκαν οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, που ξεκινάει το Σάββατο με τρεις αγώνες.
Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος θα είναι ο άρχοντας στον αγώνα Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ, Δημήτρης Θάνος θα σφυρίξει το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, όσον αφορά το ΠΑΟΚ-Καλλονή ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.