Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Cosmote: Αύξηση 96% στην κίνηση δεδομένων

Αύξηση ρεκόρ 96% στην κίνηση δεδομένων καταγράφηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου1, σύμφωνα με στοιχεία του δικτύου της Cosmote, με τους συνδρομητές της εταιρείας αλλά και περισσότερους ξένους επισκέπτες από ποτέ να αξιοποιούν τις απίστευτες ταχύτητές του. Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση στην κίνηση του 4G δικτύου της εταιρείας, η οποία υπερτριπλασιάστηκε, ενώ η κίνηση data αυξήθηκε […]

Αύξηση ρεκόρ 96% στην κίνηση δεδομένων καταγράφηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου1, σύμφωνα με στοιχεία του δικτύου της Cosmote, με τους συνδρομητές της εταιρείας αλλά και περισσότερους ξένους επισκέπτες από ποτέ να αξιοποιούν τις απίστευτες ταχύτητές του.

Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση στην κίνηση του 4G δικτύου της εταιρείας, η οποία υπερτριπλασιάστηκε, ενώ η κίνηση data αυξήθηκε συνολικά κατά 33% το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Σημαντική ήταν και η χρήση του δικτύου της εταιρείας από ξένους επισκέπτες, αυξημένη κατά 7,6% σε σχέση με πέρυσι, με το δίκτυο της Cosmote να χρησιμοποιούν roamers από 122 χώρες 2. Η πλειοψηφία τους προήλθε από την Ιταλία, ενώ οι ελληνικοί προορισμοί ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς και στους επισκέπτες από τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρωταθλήτριες στην κίνηση δεδομένων φέτος τον Αύγουστο αναδεικνύονται η Πάρος, όπου η χρήση data σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι (+91%), η Μύκονος (+73%) και η Χαλκιδική (+16%). Αντίστοιχα, η Σαμοθράκη (+22%), η Θάσος (+16%) και η Ικαρία (+6%) μιλάνε ασταμάτητα και έρχονται πρώτες στην αύξηση χρήσης υπηρεσιών φωνής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024