Στην Στόουκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μόουζες
Στη Στόουκ Σίτι θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Βίκτορ Μόουζες, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την Τσέλσι. Ο 23χρονος Νιγηριανός δεν κατάφερε ούτε φέτος να βρει θέση στο ρόστερ των «μπλε», οι οποίοι πέρυσι τον είχαν δώσει στη Λίβερπουλ, αλλά φέτος προτίμησαν μία... λιγότερο ανταγωνιστική ομάδα της πρέμιερ λιγκ για να τον παραχωρήσουν.
Στη Στόουκ Σίτι θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Βίκτορ Μόουζες, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την Τσέλσι.
Ο 23χρονος Νιγηριανός δεν κατάφερε ούτε φέτος να βρει θέση στο ρόστερ των «μπλε», οι οποίοι πέρυσι τον είχαν δώσει στη Λίβερπουλ, αλλά φέτος προτίμησαν μία… λιγότερο ανταγωνιστική ομάδα της πρέμιερ λιγκ για να τον παραχωρήσουν.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί το έκτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Στόουκ, μετά τους Μπόγιαν, Μάμε Ντιούφ, Φιλ Μπάρντσλεϊ, Στιβ Σίντγουελ και Ντιονάνταν Τεϊσέιρα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας