Σε δημοπρασία σπάνια και αλλόκοτα αντικείμενα του Έλβις Πρίσλεϊ
Ένας χάρτινος στόχος σκοποβολής, διάτρητος από τις σφαίρες που του είχε ρίξει ο Έλβις Πρίσλεϊ, πουλήθηκε έναντι του ποσού των 27.500 δολαρίων, στην πρώτη δημοπρασία που οργανώθηκε στην Graceland.
Ένας χάρτινος στόχος σκοποβολής, διάτρητος από τις σφαίρες που του είχε ρίξει ο Έλβις Πρίσλεϊ, πουλήθηκε έναντι του ποσού των 27.500 δολαρίων, στην πρώτη δημοπρασία που οργανώθηκε στην Graceland.
Η δημοπρασία ήταν μία από τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Έλβις» για την 37η επέτειο από το θάνατο του Πρίσλεϊ, στις 16 Αυγούστου 1977, σε ηλικία 42 ετών.
Συνολικά διατέθηκαν προς πώληση στους συλλέκτες 72 αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και η τελευταία Κάντιλακ που είχε αγοράσει ο Έλβις.
Ένα κόσμημα από χρυσό και διαμάντια που φορούσε ο Πρίσλεϊ όταν συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον πουλήθηκε 82.500 δολάρια ενώ ένα τηγάνι και η απόδειξη αγοράς του, υπογεγραμμένη από τη μητέρα του Έλβις, έφτασε τα 4.750 δολάρια.
Πολλά από τα αντικείμενα προσφέρθηκαν στη δημοπρασία από τον Γκρεγκ Πέιτζ, το ιδρυτικό μέλος του αυστραλιανού συγκροτήματος The Wiggles.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ιαπωνία: Η τραγική ειρωνεία με το εμπορικό κέντρο Aeon – Ο σεισμός, η έκρηξη και το φονικό 2016
- Διέρρευσαν τηλέφωνα και email των Αντζελίνα Τζολί, Τζένιφερ Λόρενς και Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Πώς έγινε;
- ‘Εσοδα ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης – Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ στα ταμεία της
- Σύρος: Tα δραματικά δευτερόλεπτα πριν από τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι ιδρύουν νέο οικισμό – Κατεδαφίζονται σπίτια Παλαιστινίων και δεσμεύεται γη
- Champions League: Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στα πλέι οφ




